Fortnite: Chapter II přinese novou mapu, čluny, rybaření a záplavu novinek

Opravdu jste si mysleli, že je konec?

Epic včera všechny fanoušky Fortnite "potěšil" závěrečným eventem, který černou dírou vcucl veškerý vesmír battle royale titulu a servery ztichly. Děti začali rozbíjet televize, ve světě zavládl chaos. Snad nikdo ale nemohl seriózně uvažovat, že by Epic zcela vypnul a zrušil jeden ze svých nejvýdělečnějších projektů současnosti. Projekt, který téměř sám za sebe finančně táhne celý Epic Store a vývoj dalších her. 

Už dříve jsme měli náznaky na plnohodnotné pokračování a vypadá to, že jde o realitu. Fortnite: Chapter 2 bude dalším krokem této battle royal platformy a cestou pryč z předběžného přístupu. Epic slibuje zbrusu novou mapu, nové režimy a výzvy, čluny, zcela nový Battle Pass, nové herní mechanismy a samozřejmě horu skinů a dalších udělátek.

Proměnou projde nejen herní prostředí, ale i samotný systém. Hráči budou nyní moci získávat medaile za plnění denních a týdenních výzev, které pro změnu vynesou XP boosty a další kosmetické dárečky. Přidávají se nové režimy včetně rybaření a samozřejmostí je vylepšení celkového grafického kabátku hry. Prozatím máme k mání oficiální příběhový trailer, ukázka ze hry a pár uniklých obrázků. Na ostatní nezbývá, než si počkat. 

Fortnite: Chapter 2 je ke stažení vlastně už nyní. Aktualizace váží 15 GB pro PC hráče a 20 GB pro konzolové hráče. Samotná 11 sezóna bude startovat pravděpodobně co nevidět.

Diskuze (2) Další článek: Mikrotransakce nejsou dobrý nápad, tvrdí CD Projekt Red

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,