Forza Horizon 4 láká nádhernou britskou krajinou a akčními drifty (galerie)

Forza opět vyráží do otevřeného světa a tentokrát si bere na paškál pestrou Anglii.

Forza Horizon 4 je takřka za rohem a láká hned několika výraznými změnami oproti předchůdcům. První je samozřejmě samotné zasazení. Přenášíme se do slunné Británie, která bude různorodá a pestrá, a to nejen díky rozličným obcím a lokacím. Stěžejní novinkou čtvrtého dílu totiž bude dynamické střídání ročních období. 

Ta by se měla měnit každých několik týdnů a v Anglii tak zažijeme jaro, léto, podzim i zimu. Každé období má změnit nejen vizuální styl herního světa, ale samozřejmě i chování vozidel, interakci s prostředím i přímo hratelnost samotnou. Do celé řady lokací se totiž dostanete jen v některém ročním období a vývojáři si tak budou moci vyhrát se všemožnými výzvami a questy. 

Velkým lákadlem je samozřejmě střádání luxusních bouráků do vaší garáže. Na výběr ostatně bude několik stovek vozidel od světových automobilek. Neméně důležitou složkou hry bude také propracovaný online prvek a multiplayer, který vám nebude vnucován, ale bude nedílnou součástí vašeho zážitku. 

Vypadá to, že nás čeká opět velmi kvalitní arkádové závody, které hrdě ponesou vpřed značku Forza Horizon. Dočkáme se už za pár týdnů. 

Diskuze (2) Další článek: Populární Euro Truck Simulator 2 obohacují návěsy značky Krone

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,