Forza Motorsport 5 odhaluje detaily a ceny vozového parku z DLC

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se Forza Motorsport 5 bude rozrůstat i po vydání. Vývojáři se totiž rozhodli každý měsíc vydávat jeden balíček po deseti vozech.

Všechny tyto vozy budou zpracované naprosto stejně, jako ty základní. To znamená, že si je budete moci prohlédnout ve ForzaVista a prozkoumat tak každý milimetr bouráků. Nyní se dozvídáme další informace.

První balíček dorazí již 22. listopadu a následné nášupy budou přichystány vždy první týden v měsíci počínaje lednem a konče březnem 2014.

Fanoušci konkrétních značek si mohou vybrat mezi jednotlivými balíčky a najít si tak svého miláčka, nebo si mohou zakoupit tzv. Forza Motorsport Car Pack za 49,99 dolarů, který jim zpřístupní všechny balíčky, které budou k dispozici. Oproti nákupu jednotlivě ušetříte s Car Packem až 18% z celkové ceny.

Forza5_LaFerrari_Announcement_WM.jpg

První balíček budek dispozici v den vydání této závodní hry. Název balíčku LaFerrari už jasně napovídá, že se svezeme ve vozech, které mají koně na kapotě. Hráči si budou moci vyzkoušet i prototyp Ferrari Hypercar, který disponuje hybridním motorem a budou tak první, kdo si vychutná zážitek z tohoto exkluzivního vozu, jehož se vyrobilo pouze 499 kusů.

Další vozy balíčku LaFerrari budou představeny 18. listopadu.

Váš názor Další článek: Gran Turismo 6 láká na realistickou oblohu a denní dobu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,