Fotografové vyrazili do Washingtonu, The Division 2 má úžasné výhledy

Možná to nikdo nečekal, ale post-apokalyptický Washington je zatraceně fotogenický.

Co si budeme podívat, původní taktická akce The Division zklamala spoustu hráčů grafickým downgradem, který byl velmi viditelný. Ubisoft se však od dob grafických ořezávání poučil a druhý díl tak ihned od začátku prezentoval s relativně věrohodným grafickým zpracováním. Hra po vydání nejen že vypadala téměř stejně, v mnohém ale ještě nabobtnala. 

Textury se staly ostřejší, smysl pro detail také nezklamal a vše vypadá tak nějak uhlazeně a vypiplaně. Co je však ještě příjemnější překvapení je fakt, že má hra neuvěřitelný charakter, který vyčnívá především díky foto režimu. Ten dovoluje tvořit umělecké fotky z ulic Washingtonu a jak se můžete přesvědčit v naší galerii, fotografové z celého světa se do toho pustili s velkou vervou. 

Na všech fotkách je tak vidět smysl pro detail, věrohodné zpracování mnoha prvků i celkově velmi realistický pocit z města, postav a hry samotné. Lví podíl na tom má proměnlivé počasí a dynamický herní svět, který dokáže často vytvořit nádherné výhledy a nezapomenutelnou atmosféru, ať už se pohybujete v městské kanalizaci, nebo v centrálním parku mezi zelení. 

Diskuze (1) Další článek: Bezdisková verze konzol Xbox se prý představí už tento týden

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,