Fotografové vyrazili za Bayekem do Egypta, pořídili nádherné snímky

Assassin's Creed Origin je nádhernou hrou a ni neukazuje její krásy tak, jako foto režim. Podívejte se na to nejlepší, co z něj vzniklo.

Ubisoftu se s Assassin's Creed Origins povedl huserský kousek. Pozvedli tonoucí sérii a přidali svěží vítr do plachet, z čehož vznikl jeden z nejlepších dílů série. O kvalitách hry se tu ale rozplývat nebudeme, my se chceme podívat především na umělecký dojem, který je ve hře nesmírně silný. A velkou měrou se na tom podílí i integrovaný foto režim. 

Díky němu můžete kdykoliv zapauzovat hru a pohrát si s kamerou, efekty, zaostřením, úhlem pohledu a různými filtry pro vytvoření nádherné pohlednice z Egypta. Na internetu najdete celé galerie, věnované čistě uměleckým fotkám a jak se můžete přesvědčit z té naší, je na co koukat a každá druhá by bez problémů dokázala zkrášlit obrazovku vašeho monitoru jako tapeta. Všechny obrázky jsou pořízené přímo ve hře, bez vnější úpravy a vylepšení, což jen umocňuje maniakální smysl pro detail, který byl hře věnován.

Ubisoft dokonce pořádá i soutěž, kde nejhezčí obrázek ze hry dostane hodnotné ceny. Pokud si tedy dostatečně věříte, přidejte se i vy. Mezitím se ale nechte inspirovat některými špičkovými výkony v naší galerii.

Diskuze (5) Další článek: Xbox One vs Xbox One X: grafický pokrok nebo bláboly? (galerie)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,