FromSoftware má kromě Elden Ringu pracovat i na pokračování Armored Core

Není žádným tajemstvím, že autoři Dark Souls momentálně pracují na více projektech naráz. Jeden z průzkumů prozradil, o co by se mělo jednat.

Informace ohledně neoznámených her unikají v posledních letech všemi možnými způsoby. Tato novinka se dostala ven díky průzkumu, ve kterém studio FromSoftware popisovalo svůj další projekt. Má jít o další díl série Armored Core, která se naposledy ukázala roku 2013 s pátým dílem. Zprvu pronikl ven jen popis hry, dnes už si můžete prohlédnout i pár screenshotů, které najdete v přiloženém tweetu. Pokud se divíte, proč jsou přes obrázky čáry, tak je to z toho důvodu, že na sobě měli jedinečné vodoznaky. 

Popisek pak mluví o sci-fi světu stvořeném Mijazakim. Má jít o mecha střílečku z pohledu ze třetí osoby, která vám mít volný pohyb. Uživatel, který tyto infomace sdílel, také tvrdí, že součástí průzkumu byla i ukázka s bossem, který prý vypadal hodně inspirovaný stylem Souls série. Postava hráče v bílém mechovi pak bojovala laserovým mečem. 

V lokaci pokryté sněhem to také prý vypadalo, že jsou tam i další hráči. Kooperace ve hrách od FromSoftware není nic nového, takže by nás to ani nijak nepřekvapilo. Na případné oznámení si každopádně ještě počkáme. Teď je totiž veškerá pozornost upřena na Elden Ring, který vychází už v únoru a už nyní boří rekordy. 

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Ve vývoji je nová hra z univerza South Parku. Multiplayerové prvky nechybí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,