Akce | Wii

Galerie: Dead Rising: Chop Till You Drop

Potom, co se Resident Evil 4 dočkal portace na platformu Wii čeká stejný krok i hru Dead Rising, tentokrát s podtitulem Chop Till You Drop. Informací je sice poskrovnu, ale přeci jen se nám pro vás povedlo nějaké ukořistit, navíc se zbrusu novými screeny

Příběhová linka hry zůstává beze změny. Opět se dostanete do kůže novináře Franka Westa, který se ocitl uprostřed nákupního centra. To by samo o sobě nebylo zase až tak špatné, problém je v tom, že celou budovy zaplavily doslova hordy zmutovaných lidí, přesněji řečeno zombie. A tak se Frank s vaší pomocí chopí brokovnice, aby se následně jal všechny kolem sebe bezostyšně zmasakrovat. A že míra brutality bude pořádná!

Oproti X360 verzi tvůrci slibují nové zbraně možnosti a dokonce i nepřátele. Další novinkou je celkové zjednodušení hry, která by se tak měla stát dostupnější pro příležitostné hráče. Samozřejmostí je podpora nunchaku, který vám bude nápomocen při střílení krvelačných nemrtvých. Titul by se na pulty obchodů měl dostat někdy během zimy tohoto roku.

screenshot_007_bmp_jpgcopy.jpg screenshot_032_bmp_jpgcopy.jpg
screenshot_035_bmp_jpgcopy.jpg screenshot_060_bmp_jpgcopy.jpg
screenshot_074_bmp_jpgcopy.jpg

Zdroj: Joystiq
Dostupné pro: Wii
Žánr: Akce | 3rd person akce
Výrobce: Capcom | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Tekken 6 ještě letos

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,