Galerie: Demigod

V naší galerii se dnes podíváme prostřednictvím pěti nových záběrů na připravovaný mix RPG a RTS s názvem Demigod od tvůrčího týmu Gas Powered Games.

demigod_20.jpg demigod_17.jpg
demigod_18.jpg demigod_19.jpg
demigod_16.jpg

Jak již bylo naznačeno, bude se jednat o mix RPG a RTS, přičemž hra je stavěna na principu jednoho z nejoblíbenějších datadisků k původnímu Warcraft III, DotA (Defense of the Ancients). Vašimi svěřenci se stanou monstrózní polobohové s nezměrnou silou. Kromě obra si ještě můžete vybrat několik menších vojáků, kteří jsou sice několikrát menší, ale ve větším počtu dokáží dělat divy.

Souboje se odehrávají v několika fantasy arénách. Cíl je jasný snad každému – dostat soupeře na lopatky a vyhrát. Po několika vítěžstvích získáte zkušenosti, za něž si můžete svého DemiGoda (tak se ti mrňousci jmenují) vylepšit. K tomuto bodu se váže i možnost vytvořit si svůj vlastní styl boje, podle něhož následně vylepšujete atributy. Každý z polobůh má již své vlastní nadefinované schopnosti, takže jeho výběr na začátku hry byste neměli podceňovat. Nebaví vás hrát proti umělé inteligenci? V tom případně vyzkoušejte multiplayer, který zatím vydá dost slibně.

Jelikož titul běží na enginu ze strategie Supreme Commander, můžete očekávat vizuální hody. Budete moci zazoomovat až na ten nejmenší detail nebo naopak oddálením obrazu získat maximální přehled o situaci na bojišti. Hardwarové nároky budou přibližně stejné jako u SC, avšak v dnešní době to zase až tak brutální není.

Zdroj: VE3D

Dostupné pro: PC
Žánr: Strategie | Mix RPG a RTS
Výrobce: Gas Powered Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 14. duben 2009
  • Strategické a RPG prvky
  • Jednoduché, ale komplexní
  • Nápadití demigodové
  • Problematická online hra
  • Žádný tutoriál a slabý single
Váš názor Další článek: Sportem ku zdraví

Témata článku: , , , ,