PC | RPG

Galerie: Divinity 2: Ego Draconis

V průběhu druhého čtvrtletí příštího roku se objeví pokračování akčního RPG Divine Divinity s názvem Divinity 2: Ego Draconis, z kterého dnes přinášíme kolekci patnácti záběrů.

divinity2egodraconis01.jpg divinity2egodraconis02.jpg
divinity2egodraconis03.jpg divinity2egodraconis04.jpg

Prostřednictvím tohoto pokračování pak znovu navštívíte fantaskní svět Rivellon, abyste se ujali role potulného drakobijce, na jehož bedra byl svalen nelehký úkol. Temnota v zemi totiž znovu povstává a je třeba hrdiny, jenž by porazil nepřátelsky naladěného démona. Klišé? Možná. Tvůrci ovšem slibují, že se potenciální zájemci dočkají zbrusu nových možností, jež by se měly postarat o značné prohloubení děje a zážitků z hraní.

divinity2egodraconis05.jpg divinity2egodraconis06.jpg
divinity2egodraconis07.jpg divinity2egodraconis08.jpg

Mimo to bude možné vašeho avatara dostat na "vyšší" level, kdy se bude moci honosit titulem Dračí Lord. Co to znamená netušíme, ale jsou s tím spojené unikátní schopnosti, za jejichž přispění se vám podaří mezi nepřáteli rozpoutat hotové peklo. Krom toho se můžete těšit rovněž na záplavu originálních předmětů a zbraní, které se vám v průběhu hraní dostanou do rukou.

divinity2egodraconis09.jpg divinity2egodraconis10.jpg
divinity2egodraconis11.jpg divinity2egodraconis12.jpg

Aby toho nebylo málo, slibují tvůrci přehršel nejrůznějších questů, jež by vás měly zabavit na dlouhé hodiny. Na konkrétnější informace si však budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

divinity2egodraconis13.jpg divinity2egodraconis14.jpg
divinity2egodraconis15.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: RPG
Výrobce: Larian Studios | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 20. listopadu 2009
Váš názor Další článek: Informace o Black Mirror 2

Témata článku: , , , , , , , , , ,