Galerie: Euro Truck Simulator

Mnoho malých chlapců (v extrémních případech i dívek) se chce stát kosmonauty, popeláři a v nemalé míře také řidiči kamionu. Jen si to představte, se svým ohromných tirákem brázdíte silnice celého širého světa, podíváte se do mnoha zemí, čas od času se projedete i na trajektu. Na druhou stranu jsou však tito lidé prakticky neustále pod tlakem. Na místo určení musí dojet včas i kdyby kvůli tomu neměli třeba dva dny spát. Naštěstí ale existují hry, kde si tohle povolání můžete vyzkoušet bez úhony. Jednou z nich je například připravovaný Euro Truck Simulator.

Asi neznámějším simulátorem „kamioňáka“ je série 18 Wheels of Steel od SCS Software. Není ani tak překvapivé, že Euro Truck Simulator pochází právě z dílny tohoto týmu. Oproti svému staršímu konkurentovi se však odehrává v nám velmi dobře známé Evropě. Po starém kontinentu se budete prohánět na silniční síti, jež se založena na své reálné předloze. Podíváte se do všech velkých měst, mezi nimiž nechybí Madrid, Řím, Berlín a dokonce ani Praha. Jen pozor, abyste při kochání velkoměst nezapomněli dovézt náklad včas!

Co se týče grafické stránky titulu, tak vám už při letmém pohledu na přiložené screeny musí být jasné, že do starého železa rozhodně nepatří. Modely kamionů byly detailně vytvořeny podle skutečnosti, nicméně to je teprve začátek. Když se podíváte do kabiny řidiče a uvidíte všechny ty přístroje, zmocní se vás úžasná atmosféra. Jen bohužel zatím nevíme, kdy bude možné tuto atmosféru okusit na vlastním počítači.

ets_1_4.jpg ets_1_6.jpg
EuroTruckSim_086.jpg EuroTruckSim_088.jpg
EuroTruckSim_090.jpg EuroTruckSim_095.jpg
EuroTruckSim_096.jpg EuroTruckSim_101.jpg
EuroTruckSim_109.jpg EuroTruckSim_111.jpg
EuroTruckSim_113.jpg EuroTruckSim_116.jpg
EuroTruckSim_118.jpg EuroTruckSim_120.jpg
EuroTruckSim_122.jpg EuroTruckSim_123.jpg
EuroTruckSim_131.jpg EuroTruckSim_134.jpg

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Simulátor řidiče kamionu
Výrobce: SCS Software | Webové stránky hry
Diskuze (3) Další článek: Jak vypadá filmový Max Payne?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,