Galerie: Fight Night Round 4

Jméno Fight Night Round není neznámé žádnému virtuálnímu boxeru, aby také bylo, když se jedná o jednu z nejlepších a nejpopulárnějších sérii boxerských simulací na světě. Vývojaři z EA Sports měli na svůj titul hodně času, takže můžete očekávat mnohé změny a vylepšení oproti předchozímu dílu. Hlavním tahákem je samozřejmě realismus a autentická interpretace tohoto poněkud agresivního sportu.

fight night 4 01.jpgfight night 4 02.jpg

Pro vítězství bude třeba zkombinovat rychlost, přesnost, načasování a sílu do jednoho velkého mixu. K tomu by vám měl pomoci nový fyzikální engine, jenž vám dovolí provádět všemožné úskoky, úkroky, pravé a levé háky a další pohyby patřící k tomuto sportu. Kromě toho se připravte také na plejádu současných i dávných boxerských hvězd, mezi nimiž naleznete například trojnásobného světového šampiona Muhammada Aliho nebo Mika Tysona.

fight night 4 11.jpgfight night 4 12.jpg

Vaší pozornosti by nemělo uniknout ani grafické zpracování, a dle dostupných screenů se je na co těšit. Pokud byste se o kvalitách Fight Night Round 4 chtěli dozvědět více, počkejte si na léto letošního roku, kdy se titul dostane do prodejen po celém světě pro konzole X360 a PS3.

fight night 4 03.jpgfight night 4 04.jpg
fight night 4 05.jpgfight night 4 06.jpg
fight night 4 07.jpgfight night 4 08.jpg
fight night 4 09.jpgfight night 4 10.jpgfight night 4 13.jpgfight night 4 14.jpg
 

Zdroj: Gamespot

 

Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Sportovní
Výrobce: EA Canada
Začátek prodeje: 30. června 2009
Váš názor Další článek: DSi je podle Sony pro děti

Témata článku: , , , , , , ,