PC | RPG

Galerie: Free Realms

Sedm nových obrázků z připravovaného MMORPG Free Realms z dílny Sony Online Entertainment obohatí dnešní pondělní galerii.

freerealms01.jpg freerealms02.jpg
freerealms03.jpg freerealms04.jpg

Tato rozmanitá onlinovka ve fantasy světě je určena pro příležitostné hráče, především pak z řad dětí a dívek. Oproti ostatním MMO titulům si zde můžete vybrat úplně mírumilovnou cestu bez jakéhokoli násilí a boje. Namísto toho lze prozkoumávat herní svět, stavět a utužovat sociálním vazby. V případě, že vás lákají všechny výše zmíněné možnosti je samozřejmě bude možné všechny zkombinovat a utvářet si tak svůj virtuální život krůček po krůčku.

freerealms05.jpg freerealms06.jpg
freerealms07.jpg

Za plnění různorodých questů získáváte odměny a na ně můžete následně kupovat nové vybavení, domácí mazlíčky, co se dají vycvičit a mimo jiné také zajímavé předměty.Ve Free Realms se klade důraz na spolupráci ostatních hráčů, ať už jste si zvolili tu či onu cestu. Budete se například moci chlubit kamarádům svým novým domkem, který jste si tak krásně vyzdobili či si s nimi dát závody v malinkých autíčkách. Barevné grafické zpracování dává tušit, že tato hra rozhodně nebude pro každého. Jestliže máte rádi spíše lité boje s orky, zůstaňte u World of Warcraft, pokud chcete vyzkoušet něco nového, krásného, milého a hlavně originálního, jste na správné adrese.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, PS3
Žánr: RPG | MMORPG
Výrobce: Sony Online Entertainment | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 28. dubna 2009 (PC), Q3 2009 (PS3)
Váš názor Další článek: EA dávají dvě klasické hry za cenu jedné

Témata článku: , , , , , , , ,