Galerie: Mafia 2

Po dlouhé době se objevuje na Internetu pětice nových oficiálních obrázků z připravované gangsterské akce Mafia 2 od českého vývojářského týmu 2K Czech. Jak už jsem nedávno informovali, pod názvem 2K Czech se skrývá známé studio Illusion Softworks.

  

Sám prezident 2K Games Christoph Hartman je velmi spokojený z odvedené práce IS a dodal: "Wow faktor v Mafii 2 je díky skvělé vizuální kvalitě a akci opravdu nádherný. Vše, co uvidíte, odpovídá tomu, co byste čekali v hollywoodských filmech." Zůstanu raději při zemi a nechám se překvapit jaké si Mafia 2 odnese hodnocení.

 

Druhý díl se bude odehrávat v letech 1945 - 1955 ve městě Empire City, které je inspirováno New York. Hlavní hrdina Vito se zaplete do mafiánské rodiny pod vedením zkušeného mafiána jménem Don Luca. Příběh hry vytvořil stejně jako u prvního dílu Dan Vávra a podle dosavadních informací se máte na co těšit, jelikož v únoru 2007 obsahoval 700 stránek. Opět se očekává fenomenální český dabing jako v prvním díle. Mafia 2 nemá zatím oficiální datum vydání, ale vypadá to, že do konce letošního roku vyjde na PC, X360 a PS3.

Související informace (Mafia 2):
Platforma
: PC, Xbox 360, PS3
Žánr: Akční
Výrobce: 2K Czech (
http://www.2kczech.com)
Vydavatel: 2K Games (
http://www.2kgames.com/)
Homepage:
http://www.mafia2game.com/
Předpokládané datum vydání: 2008

Zdroj: Worthplaying

Diskuze (7) Další článek: PSP se prodává jako nikdy

Témata článku: , , , , , , , ,