Galerie: Memento Mori

Z českých luhů a hájů vzešla spousta kvalitních adventur a aby toho nebylo málo, tak se jich ještě několik chystá. Jedním z připravovaných projektů je i Memento Mori, o jehož vývoj se stará Centauri Productions (Polda, Gooka, Žhavé léto...) a z kterého dnes přinášíme kolekci pěti nových záběrů.

mementomori01.jpg mementomori02.jpg
mementomori03.jpg mementomori04.jpg
mementomori05.jpg

V petrohradském muzeum byly tři cenné obrazy vyměněny za kopie. Na první pohled to vypadá jako obyčejná krádež, ale plukovník Ostankovič, jenž je pověřen vyšetřováním tohoto případu věří, že je v tom něco daleko většího. Má oprávněné podezření na finskou organizaci, která byla založena, aby prostým lidem znemožnila spatření Anděla smrti. Organizace mimo jiné komunikuje se všemi umělci světa a snaží se je přesvědčit, že dávat tento symbol na svá díla není zrovna nejlepší nápad. Pokud nezabere domluva, úplatky či zastrašování, na řadu přichází vražda.

Ostankovič pošle svého nejlepšího člověka, výtečnou vyšetřovatelku Larisu Ivanovu Světlovovou, prozkoumat celou záhadu. Ta si na pomoc zavolá ještě 31letého zlodějíčka Maxima Duranda, který velmi dobré kontakty v podsvětí, a ty by se nejednou mohly hodit. Právě Larisa a Maxim budou dvě postavy, za něž budete Memento Mori hrát. V jejich roli navštívíte spoustu tajemných míst po celé Evropě a dočkáte se překvapivých dějových zvratů. To vše v trojrozměrném prostředí a filmové atmosféře.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC
Žánr: Adventury | 3D adventura
Výrobce: Centauri Productions | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Plnohodnotný RAGE i pro X360

Témata článku: , , , , , , ,