Galerie: Obrazárna s Larou Croft a nejen s ní

Dnes jsme pro vás připravili směsku několika her, které přísluší k různým žánrům a na své si tak přijde každý.
Čestné první místo jsme věnovali novému Tomb Raideru, jenž je vyvíjen firmou Crystal Dynamics v čele s Toby Gardem. Lara Croft prošla "polygonární operací"; někde se ubralo, někde zase přidalo, a ve výsledku vypadá známá archeoložka celkem k světu. Animátoři z Crystal Dynamics se snaží o zachycení co nejrealističtějších pohybů, které navíc budou plynule navazovat a laťka počítačové animace se prý posune zase o kus dopředu. Více podrobností se pravděpodobně objeví na blížící se výstavě E3.

Od vykrádání hrobů se v galerii dále vydáme do zvláštního světa, ve kterém se odehrává nová 3D akce firmy Saber Interactive s názvem Timeshift. Skrze třicet úrovní, v různorodém prostředí, se utkáte s nebezpečnými nepřáteli a pomocí bohatého zbraňového arzenálu a možnosti zpomalit čas, se jimi budete úspěšně probíjet. Studio Saber Interactive, kdysi známé pod jménem Chronos, má na svědomí velmi podobný titul Will Rock, jenž však oproti takovým klasikám jako Serious Sam či Painkiller příliš neuspěl. Jsme proto zvědaví jak jim jejich druhý pokus vyjde. Zjistíme to pravděpodobně na podzim.

Jako poslední jsme si nechali velmi pěkné screenshoty z vyvíjené "tycoonovky" Tycoon City: New York. Vžijete se do role všemocného stavitele světové metropole, přičemž spravovat budete všechny části městské infrastruktury; od stavby mrakodrapů, komerčních či rezidentních zón, přes správu památek až po organizaci nejrůznějších akcí. Hra by podle slov autorů (Deep Red Games) měla být velmi komplexní; každý obyvatel bude mít své potřeby, jež můžete, ale nemusíte respektovat. Každá budova pak bude mít svojí specifickou sféru vlivu a její umístění hraje v Tycoon City velkou roli. Propracovaného tycoonu z městského prostředí se dočkáme někdy na konci tohoto roku.


*Tomb Raider: Legend*


*Timeshift*


*Tycoon City: New York*

Zdroj: 3D Gamers, Gamershell, Tothegame

Váš názor Další článek: Blue Dragon na nové Xboxy

Témata článku: , , , , , , ,