Galerie obrázků třinácti nepřátel FPS Far Cry

Dnešní menší galerie obrázků připravované FPS Far Cry rozšíří již dříve uvolněné screenshoty o nových třináct obrázků úhlavních nepřátel, na které v průběhu hraní narazíte. Ať již se jedná o obyčejného žoldáka, vědce či dělníka, všichni budou pro vás stejnou hrozbou. Proto si pozorně prohlédněte obrázky, které vám dnes přinášíme. Ne každá postava dá svůj život lacině.

Kromě těchto třinácti obrázku by jste neměli opomenout ani poslední více než dvě minuty dlouhý trailer. V průběhu videa nejenže zavítáte na jeden z exotických ostrůvků, ale čeká vás také let v rogalu, jízda v džípu a samozřejmě spousta akce, která je navíc přikrášlena precizní a okouzlující grafikou. Ukázku vám navíc nabízíme ve dvou verzích, takže si na své přijdou i majitelé pomalejších připojení.

Jak jistě víte, titul Far Cry bude zasazen do rozlehlých a podotýkám skvěle vypadajících venkovních lokací ostrovů v Tichém oceánu, kde bude hráč bojovat proti neznámé vojenské skupině - podle dosavadních informací spoléhají tvůrci nejen na precizní grafiku, o které vás přesvědčí kolem umístěné obrázky, ale také na jedinečnou umělou inteligenci. Všechny nevěřící o tom jistě přesvědčí také naše postarší interview s tvůrci hry. Vydání plné verze hry je v současnosti plánováno na první čtvrtletí letošního roku.

   

COMMANDER * GRUNT MERCENARIES * COVER MERCENARIES

   

SCOUT MERCENARIES * REAR GUARD MERCENARIES * SNIPERS

   

INDOOR GUARDS * SHIELD GUARDS * ELITE GUARDS

   

EVIL WORKERS * SENIOR SCIENTISTS * CORE ENGINEER

JUNNIOR SCIENTISTS

Související informace (Far Cry):
Homepage hry: http://www.farcry-thegame.com
Výrobce hry: Crytek
Vydavatel hry: Ubi Soft
Distribuce v ČR: Playman
Předpokládané datum vydání: Rok 2004

Download (hi-res trailer, 38 MB): Doupě
Download (low-res trailer, 9,5 MB): Doupě

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Protiteroristická jednotka opět v akci na nových screenech C-S: Condition Zero

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,