PC | Akce

Galerie: ShellShock 2: Blood Trails

Do naší galerie dnes zavítala desítka nových obrázků z připravovaného hororového titulu ShellShock 2: Blood Trails od tvůrčího týmu Rebellion.

01.jpg 02.jpg
03.jpg 04.jpg
05.jpg 06.jpg
07.jpg 08.jpg
09.jpg 10.jpg

USA vyslaly do Vietnamu přísně tajný balík s krycím názvem Whiteknight. O jeho obsahu je toho známo velmi málo i to málo ví sotva hrstka lidí. Proto nastává velký problém, když se letadlo převážející balíček ztratí kdesi v nepřítelem ovládané Kambodži. Vláda chce samozřejmě drahocenný náklad zpátky, a tak na místo vysílá elitní tým, který má Whiteknight najít a přinést. Neméně důležité je, aby se tak stalo v naprosté tichosti. Jenže do situace vstupuje neznámý nepřítel, jenž speciální jednotku pronásleduje. Něco, co přišlo z temnoty a škaredě vraždí vojáky. Nebo z nich v lepším případě udělá chodící monstra.

Právě boj z neznámým protivníkem vnáší do mysli hráče nejistotu a strach. Nikdy nevíte, kdy zaútočí a už vůbec ne jak zaútočí. Dost často jste vehnáni do pasti. Jednou se stanete obětí napalmového útoku a podruhé se zase dostanete do některého z podzemních tunelů, tolik typických pro příslušníky Vietcongu. ShellShock 2: Blood Trails si zahrajete na „velké trojce“ PC, PS3 a X360, takže je jasné, že grafická stránka nebude patřit do starého železa. To ani omylem.

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce | Hororová survival akce
Výrobce: Rebellion
Začátek prodeje: 13. února 2009
Váš názor Další článek: Snyder podepsal smlouvu s EA

Témata článku: , , , , ,