Galerie: Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper

Pět nových obrázků z připravované point&click adventury Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper od tvůrčího týmu Frogwares obohatí dnešní páteční galerii.

sherlockholmesvsjacktheripper01.jpg sherlockholmesvsjacktheripper02.jpg
sherlockholmesvsjacktheripper03.jpg

Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper nás přenese do Londýna roku 1888, do doby, kdy se po celém městě objevuje čím dál tím víc zavražděných žen. Policie je bezradná, díky čemuž přichází na scénu naškrobený detektiv, jenž se svým věrným přítelem vyráží po stopách tajemného zabijáka Jacka Rozparovače a svými vlastními silami postupně odtajňuje identitu muže, jenž se ukrývá za děsivou přezdívkou.

sherlockholmesvsjacktheripper04.jpg sherlockholmesvsjacktheripper05.jpg

Tvůrci prozradili, že dělají co mohou, aby do hry dostali dostatečně hustou, až hororovou atmosféru, která by hráče vtáhla hlouběji do děje. V tom by jim měly ostatně pomoci i dva odlišné módy zobrazení. Klasický z pohledu třetí osoby, který známe téměř ze všech point&click adventur, a pak first-person, který se jeví mnohem lákavěji. Mimo to vývojáři prozradili, že bude v průběhu hraní možné mezi oběma pohledy libovolně přepínat, stejně jako ale bude možné vybrat si jeden a toho se držet až do konce. Kromě toho se dočkáme rovněž unikátního vyšetřovacího systému, který nám umožní aktivně porovnávat spáchané zločiny a sledovat tak krvavou stopu bezjmenného vraha.

Zdroj: Worthplaying
Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Adventury | point & click
Výrobce: Frogwares
Začátek prodeje: květen 2009 (PC)
Váš názor Další článek: Recenze: Space Rangers 2 – Vesmírná kovbojka

Témata článku: , , , , , , ,