Galerie: Sims 3

O tom, že je série The Sims jednou z nejvýdělečnějších herních řad vůbec není nejmenších pochyb. Každý jeden díl, či datadisk, který společnost Electronic Arts vydá si okamžitě najde domov u milionů fanoušků, kterým není líto vyhodit za svou oblíbenou gamesu nemalý peníz několikrát do roka. Není tedy divu, že po uvedení The Sims 2 a několika datadisků začali vydavatelé pošilhávat po dalším „plnohodnotném“ pokračování, přičemž slovíčko plnohodnotné by po několika letech mohlo konečně opustit nepříjemné uvozovky.

sims3_01.jpgsims3_02.jpg

Třetí The Sims by měly fandům nabídnout opravdu rozsáhlý svět, který se ovšem stabilně mění, přičemž každá jedna z vašich činností, ať už venku, či uvnitř vašeho domu, by ho měla svým způsobem ovlivňovat. Krom toho se prý můžeme těšit i na mnohem propracovanější umělou inteligenci, stejně jako spoustu unikátních vlastností, které budou vašemu Simákovi propůjčeny na začátku samotného hry (např. že nenávidí/miluje televizi).

sims3_03.jpgsims3_04.jpg

To pak vede k řadě snad vtipných situací, kdy se kupříkladu sejdou v jedné místnosti dva Simáci (s výše jmenovaným televizním „syndromem“), kdy jeden televizi zapne a druhý ji okamžitě vypne. Takových situací bychom si přitom měli užít v plné hře desítky, což dokonale umocňuje herní zážitek a dělá to hru mnohem atraktivnější.

sims3_05.jpgsims3_06.jpg

Co se výše zmíněné umělé inteligence týče, měli bychom se údajně dočkat i jakési vlastní iniciativy ze strany našich Simáků. Jako příklad uvedl Richard Evans, zaměstnanec EA/Maxis, situaci, kdy svého Simáka vybavil workoholismem a zaměstnal ho v restauraci coby číšníka. Jeho avatar pak zcela nezávisle nakoupil kuchařku, přečetl ji, nakoupil ingredience a uvařil večeři, na níž následně pozval svého šéfa. Krom toho, že si tak získal nové přátele, znásobil rovněž svoje šance na povýšení.

sims3_07.jpgsims3_08.jpg

Oproti předchozím hrám vaši Simáci rovněž začnou rozeznávat co je ve společnosti vhodné a nevhodné. Už se tak nestane, že si na návštěvě u jiného Simáka zajdou k němu do ložnice a posadí se, nedej bože položí, do postele. Samozřejmě pouze za předpokladu, že ze svého svěřence nechcete mermomocí vychovat rebela

sims3_09.jpgsims3_10.jpg
sims3_11.jpgsims3_12.jpg
sims3_13.jpgsims3_14.jpg
sims3_15.jpgsims3_16.jpg
sims3_17.jpgsims3_18.jpg
sims3_19.jpgsims3_20.jpg
 

Dostupné pro: PC
Žánr: Simulátory | Simulační strategie
Výrobce: Electronic Arts | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2. června 2009
  • Povahy simíků
  • Otevřený svět
  • Spousty možností, jak se zabavit
  • Rozšířené nástroje stavby a designu
  • Komplikovanější začátek
  • Nedosahuje šíře The Sims 2 spolu s datadisky
  • Zpoplatněný DLC
Váš názor Další článek: Bungie nesouhlasí s odsunutím Halo z E3

Témata článku: , , , , ,