Galerie: Still Life 2

Still Life je solidní adventura z roku 2005, kterou by si našinci mohli pamatovat i díky tomu, že jste se v ní mohli podívat do Prahy, jež byla kupodivu zpracována na jedničku. Nyní, po třech letech chystají tvůrci z Gameco Studios pokračování. Opět se stanete pohlednou ale také chytrou agentkou FBI Victorií McPherson, v jejíž kůži budete řešit vraždy tak brutální a tajemné, že tahle hra rozhodně nebude pro děti.

Na podzim roku 2008 se Victorie vydává do Maine, protože tam byla nalezena mrtvola jakési Audrey Dunnigan. Posléze vyjde najevo, že tím, kdo ukončil její život byl masový vrah skrývající se za přezdívkou Mučitel z východního pobřeží. Po jeho stopě se vydala novinářka Paolma Hernandezová. Ta se chce s agentkou sejít a předat jí nějaké informace, avšak nakonec ji vrah překvapí a unese. Oproti prvnímu dílu zde budete mít po pod placem hned dvě postavy – agentku McPherson a právě novinářku Hernandezovou. Zatímco v roli prvně jmenované se budete snažit vypátrat mučitele a s i najít i jeho rukojmí, v kůži redaktorky je naopak vaším prioritním cílem dostat se od Mučitele co nejdřív pryč.

Hlavním lákadlem je hutná atmosféra, která vám nenechá ani na chvíli vydechnout. Nadto se můžete těšit na kvalitní grafickou stránku, o čemž se ostatně můžete přesvědčit na přiložených screenech, které ještě voní novotou. Datum vydání je stanoveno na listopad letošního roku, což je už skoro za dveřmi. Still Life měl být původně pouze na PC, ale nakonec se ho dočkáte i na konzoli X360.

s34251_pc_1.jpg s34251_pc_2.jpg
s34251_pc_3.jpg s34251_pc_4.jpg
s34251_pc_5.jpg StillLife2_05.jpg
StillLife2_07.jpg StillLife2_10.jpg
StillLife2_11.jpg StillLife2_12.jpg
StillLife2_13.jpg StillLife2_14.jpg

Zdroj: Worthplying
Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Adventury | point and click adventura
Výrobce: Gameco Studios | Webové stránky hry
Váš názor Další článek: Alan Wake se vrací

Témata článku: , , , , , ,