GALERIE: Strategická obrazárna - Blitzkrieg 2 vs. Sudden Strike 3!

V dnešní obrazárně jsme se zaměřili na dvě očekávané WW2 real-time strategie; Blitzkrieg 2 a Sudden Strike 3. Obě mají za sebou nebývalý úspěch a krom toho sází na zcela novou grafickou podobu. Které to ale sluší více? Podívejte se na tyto screenshoty a posuďte sami!

Blitzkrieg 2 - blesková válka podruhé!

Druhý díl hry Blitzkrieg, od "strategických mágů" z Nival Interactive, má rozhodně na čem stavět. Svižná hratelnost opírající se o množství taktických možností, které máte k dispozici a navíc v novém 3D enginu, jistě potěší nově příchozí hráče a ty věrné fandy připoutá k monitorům o to více. Alespoň to tvrdí všechny tiskové zprávy vydavatele CDV, jenž se stará o hladký průběh vydání hry na konci tohoto roku.

INFO BOX:

Žánr: Real-time strategie, Druhá světová válka
Homepage hry: http://www.nival.com/blitzkrieg2/
Výrobce hry: Nival Interactive
Vydavatek hry: CDV
Vydavatel ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Podzim 2005

Doupě napsalo: info, screenshoty

 

Sudden Strike 3: Arms for Victory - starší bratříček Blitzkriegu

Série Sudden Strike je oproti Blitzkrieg o jedno pokračování starší a s tím souvisí i vysoké ambice vývojářů z Fireglow Games. Podle autorů by Sudden Strike 3 měl revolučním způsobem obohatit koncept strategického žánru o detailní simulaci pozemních, vzdušných i vodních jednotek, jež budete mít možnost všechny ovládat a koordinovat. V tom vám bude pomáhat nejen Bůh ale i zcela novátorský uživatelský interface usnadňující vám práci a eliminující zbytečný micromanagement. Podobně jako ve strategii Heroes of World War 2, i zde vám bude umožněno řídit každou jednotku manuálně.

Ani Fireglow neopomněli technickou stránku projektu, a tak vás čeká silný 3D engine schopný zvládnout velké množství objektů při zachování vysoké míry detailnosti map.

INFO BOX:

Žánr: Real-time strategie, Druhá světová válka
Homepage hry: http://www.fireglowgames.com/sudden_strike/
Výrobce hry: Fireglow Games
Vydavatek hry: ---
Vydavatel ČR: ---
Předpokládané datum vydání: 2005

Doupě napsaloinfo 

Zdroj: 3D Gamers, homepage (Blitzkrieg), homepage (Sudden Strike)

 

Váš názor Další článek: Falcon 4.0: Allied Force - návrat legendy leteckých simulátorů

Témata článku: , , , , , , ,