Game Boy Advance SP vstupuje na náš trh!

Již tento měsíc bude uvedena nová herní konzole od firmy Nintendo - Game Boy Advance SP,  která je přepracovanou verzí přístroje Game Boy Advance. Game Boy Advance SP bude v prodeji již 28. března 2003.  Kromě výhod, které přinesl už přístroj Game Boy Advance, nabízí nové provedení další pokrok v uživatelské vstřícnosti:

- Nový design – GBA SP je designový skvost, na němž pracovalo dvacet zaměstnanců firmy Nintendo už od roku 2001, aby nabídli co nejlepší parametry pro ten nejlepší herní zážitek. Díky tomu se přístroji dostala stále oblíbenější rozklápěcí podoba, kdy po rozložení přístroje naleznete na jedné straně ovládací tlačítka, na druhé pak vynikající displej. Ve složeném stavu je přístroj 8,2 cm široký, 8,46 cm dlouhý a pouhé 2,43 cm hluboký.

- Rozkládací koncepce nabízí, kromě toho, že přístroj zabere menší prostor ve vaší kapse, i důležitý prvek spočívající v ochraně displeje před poškrábáním.

- Displej nabízí kvalitní rozlišení 240 x 160 bodů a navíc je osvětlen. Díky inteligentní koncepci svícení zpředu lze osvětlení vypnout, čímž ušetříte energii baterie.

- GBA SP je vybaven nabíjecí Lithium-Iontovou baterií, jakou známe třeba u mobilních telefonů. S touto baterií můžete hrát přibližně 10 hodin se zapnutým světlem či 18 hodin bez osvětlení displeje.

- U GBA SP naleznete i přepracovaný AC adaptér pro připojení do elektrické sítě.

- GBA SP bude k dispozici ve třech barevných variacích – silver, black a blue.

- GBA SP je 100 % kompatibilní s Game Boy Advance i s přístroji a hrami předchozí generace Game Boy/Game Boy Color. Přitom jenom pro Game Boy Advance existuje již více než tři sta her a více než 60 titulů vyjde v letošním roce.

- GBA SP můžete rovněž připojit ke konzoli NINTENDO GAMECUBE a využívat tak skvělé výhody, které toto spojení přináší, například v podobě nových úrovní pro oba přístroje.

- Doporučená koncová cena konzole Nintendo Game Boy Advance SP byla stanovena na 4.990 Kč, záruka 2 roky.

Výhradním distributorem pro ČR je firma CONQUEST entertainment a.s., Hloubětínská 11, 198 00 Praha 9, www.gameboy.cz

Diskuze (1) Další článek: Nové screeny z očekávaného RPG Lionheart

Témata článku: , , , , , , ,