Game Developers Session 2005 - 18. března v Brně!

Třetí ročník srazu česko-slovenských vývojářů Game Developers Session se nezadržitelně blíží. Tato již tradiční akce se opět bude konat v Brně, místem konání je letos v kulturní dům Rubín - v brněnské městské části Žabovřesky. O tuto akci je rok od roku větší zájem, zájemci o účast by tak neměli otálet, aby na ně ještě vůbec zbylo místo.

Pořadatelem není nikdo jiný, než server ČeskéHry, jehož prostřednictvím se můžete dozvědět něco málo o tvorbě her, ale i vývojářích samotných. A na co že se to letos vlastně můžeme těšit? Přenechejme slovo osobě nejpovolanější, PR Managerovi ČeskýchHer, Michalu „agile“ Aclerovi:

Letošní program se v mnohém nebude odlišovat od těch předchozích s tím rozdílem, že se bude zaměřovat na obecnější témata a více prostoru se rovněž dostane diskusím. Dále dojde na představení zajímavých projektů, ať už z řad komerční (UFO: Aftershock, El Matador) či nezávislé (1977, Starship Trooper, Plane Arcade) scény. V průběhu tří dnů zazní řada přednášek na poutavá témata týkajících se her (např. Vztah mezi filmovou a herní tvorbou; Teorie a praxe v level designu; Děj, animace, střih a kompozice...), dojde na několik workshopů a vynechána nebude ani loni oblíbená panelová diskuse.“

V případě zájmu navštivte oficiální stránku akce, kde se dozvíte nejen další podstatné detaily, ale můžete se i zaregistrovat, protože jak jsem naznačil už v úvodu - Rubín není nafukovací… 18. - 20. března v Brně rozhodně nuda nebude!

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Ohlášeny závody Ultimate Baja Madness

Témata článku: , , , ,