Gameline vydává střílečku Psi-Ops: The Mindgate conspiracy

Tiskové oddělení společnosti GameLine nám poskytlo tiskovou zprávu o připravované distribuci psycho-střílečky Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy:

Společnost GameLine® brzy uvede na český herní trh novou hru pro PC Psi-Ops: THE MINDGATE CONSPIRACY, ve které se setkáte se sci-fi zbraněmi pro ovládání mysli a předmětů na dálku. Kombinací fyzických i nadpřirozených sil a pomocí vojenského vybavení postupně ničíte nepřítele. Během hry musí hráč rozluštit několik složitých puzzle, s nasbíranými body pak získává nové schopnosti. Hru očekávejte začátkem února.

  

Americký program „Psi“ známý jako „Project Mindgate“ používal vybrané muže a ženy pro výzkum nevysvětlitelných přírodních zákonů telepatie a telekinese. Generál, který prováděl se svými vojáky neschválené akce, byl odvolán a projekt vláda ukončila. Tajně však probíhá dál v podobě organizace bývalých účastníků „Psi“ zvanou „The Movement“. Pomocí svých schopností se snaží podrobit si lidstvo celého světa.

  

Při útoku na olejovou rafinerii vedenou UN antiteroristickými jednotkami, byla skupina vojáků uvězněna organizací „The Movement“. Mezi nimi je i Nick Scryer, kterého osvobodí krásná agentka Sára. Spolu pak hledají odhalení tajemství. Podaří se jim proniknou do tajných laboratoří, kde vypátrají podivný výrobek Monolit. Co je jeho úkolem a proč je tak důležitý?! To vše a mnohé jiné záhady zjistíte během hry…

   

  • Možnost výběru z pěti střelných zbraní a dvou speciálních
  • Využití myšlenek pro ovládání předmětů a mysli
  • Hra je určena pro jednoho až dva hráče

Vypadá to, že se nám se střílečkami, kde hrají někajou roli psychologické schopnosti, roztrhl pytel. Uvidíme, zda Psi-Ops v davech konkurence obstojí.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Nový týden: ohlášen Need for Speed Most Wanted

Témata článku: , , , ,