Gang War - GTA jako strategie

Představte si strategii, v níž ovládáte zločinný gang a kdykoliv můžete nějakého člena používat stejně jako v GTA. Představte si Gang War.

Radioactive Software vás ve své hře Gang War postaví do čela klanu kriminálníků, který zápasí s šesticí dalších gangů o nadvládu nad městským podsvětím. Udělujete rozhodnutí, hýbete svými lidmi po městě a necháváte je získávat peníze. Když se však rozhodnete, že některá akce potřebuje váš osobní dohled, můžete se vtělit do kůže jednoho ze zločinců a podobně jako v GTA si svoji cestu projet a prostřílet.

  

A co se získanými penězi? Použít je na získání ještě více peněz, když si necháte dovážet drogy, zbraně, nová auta, nebo naverbujete nového člena vaší zločinné party. Časem dojde k nevyhnutným potyčkám s policií a členy ostatních gangů, takže bude důležité, jak moc jste připraveni. Pokud vás hra zaujala, můžete se podívat na šestici ukázek, kdy první čtyři předvádějí jízdu autem a zbylé strategickou část.

Download (ukázka hry 1, 10 MB): Doupě
Download (ukázka hry 2, 10 MB): Doupě
Download (ukázka hry 3, 10 MB): Doupě
Download (ukázka hry 4, 8 MB): Doupě
Download (ukázka hry 5, 10 MB): Doupě
Download (ukázka hry 6, 9 MB): Doupě

Doupě komentuje: Již od prvního pohledu je jasné, že Gang War vzbudí velkou vlnu nevole, která mu bude sloužit jako reklama. Nechme se překvapit, jak bude hra ohodnocena z hlediska věkového doporučení, je možné, že pokud se nevyskytne žádný problém jako s Hot Coffee modem u GTA: San Andreas, bude hodnocení poměrně mírné. Násilí holt nevadí, ale sex je největší svinstvo.

Související informace (Gang War)
Platforma
: PC
Žánr: Akční strategie
Výrobce: Radioactive Software (
http://www.radioactive-software.com/)
Vydavatel: Strategy First (
http://www.strategyfirst.com/)
Předpokládané datum vydání: Bude ohlášeno

Zdroj: Gamershell

Diskuze (4) Další článek: STALO SE 14. 11. - Osmnáct věcí ke stažení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,