GC 2014: konference EA v kostce

Po dvojici velikánů ze včerejška nastupuje na scénu Electronic Arts v poslední velké konferenci na letošní výstavě GamesCom.

Po Sony a Microsoftu přichází na řadu herní vydavatel Electronic Arts, který uzavře letošní trojici velkých konferencí na výstavě GamesCom a otevře dveře studiím a menším projektům, které v následujících dnech budou okupovat prostory výstavy v Kolíně.

O tom, co nás čeká na konferenci EA se můžete přečíst v našem souhrnu, samotnou konferenci můžete sledovat od 10:00 hodin na IGN, Twitchi či přímo zde. Video bude doplněno ihned, jak bude dostupné.

Zajímavosti konference

- EA konference se nese v duchu především návratu populárních her s novými příběhy a herním obsahem. FIFA 15, Dragon Age: Inquisition, The Sims 4 a další.

- BioWare představil zbrusu nové MMO, na které nás lákalo. Jde o zcela novou IP o superhrdinech jménem Shadow Realms. Kromě neustále se vyvíjejícímu příběhu budou vývojáři vydávat epizodický obsah, který má oživovat hru. Titul bude dostupný v příštím roce, příští měsíc se očekává uzavřený alfatest.

- Nesmí chybět očekávaná akce Battlefield: Hardline, která poprvé představila příběhovou misi. Vypadá skvěle.

- Po betatestu Hardline pracovali vývojáři na vylepšeních, takže se dočkáme dvou nových multiplayerových módů - Hotwire s honičkami a Rescue, kde půjde o záchranu rukojmí.

- Tím také konference končí.

Váš názor Další článek: Alienation bude izometrická řezničina v nejlepších tradicích žánru

Témata článku: , , , , , , ,