GC 2014: konference Microsoftu v kostce

Microsoft otevírá dnešní den svou konferencí, na které se představuje spousta očekávaných hitů i novinek. Pojďte do toho s námi!

Konference Microsoftu přináší očekávané hity i odhalení novinek, takže to nebudeme zdržovat a jdeme na to! Stream můžete sledovat na IGN, oficiálních stránkách Xbox i na Twitchi. Video nabížíme také níže.

Zajímavosti konference

- Konference odstartovala krátkým trailerem na Assassin's Creed: Unity, který již podruhé začíná výstavu u Microsoftu.

- Samozřejmostí je FIFA 15, po které následuje trailer na populární divizi IDXbox, která přinese spoustu indie her na platformu Microsoftu.

- Indie titul Space Engineers se jako první mimo PC podívá na Xbox One.

- Následuje zajímavá indie hra Super Hot, která si bude hrát s časem.

- Seznam indie titulů rozšiřuje také tajemná hra Below.

- Následuje jeden ze hřebů konference, ukázka z kampaně Call of Duty: Advanced Warfare.

- Společně se hrou se představila limitovaná edice konzole Xbox One s unikátním designem, sluchátky a možností stáhnout hru o den dříve.

- Po pořádné akci přichází další, tentokrát sci-fi a kooperační. Evolve.

- Dočkali jsme se další ukázky pokračování rebootu série Tomb Raider. Hra dorazí v roce 2015 exkluzivně na Xbox One.

- Dorazila hra Quantum Break v parádní ukázce ze hry.

- Po impresivní ukázce akce, trhající čas, se vrací více klasické série platformy. První je Fable Legends. Multiplayerová beta startuje 18. října.

- Odhaluje se zbrusu nová IP, která dorazí exkluzivně pro Xbox One na jaře příštího roku. Screamride, která si bude zakládat na fyzikálních hrátkách a stavění šíleného parku atrakcí.

- Nechybí pokračování populárních závodů Forza Horizon. Ty ukázaly grafické vychytávky a nové záběry z konzole Xbox One.

- Vrací se také očekávaná indie hra Ori And the Blind Forest, která všechny uhranula na E3. Nechybí nové záběry.

- Dočkali jsme se další exkluzivity platformy od Insomniacu - Sunset Overdrive. Další porce záběrů nabízí ještě šílenější a vtipnější chvilky, než tomu bylo na E3.

- Dostáváme se k sérii Halo, která startuje svůj vlastní kanál s mnoha službami a exkluzivní spoluprací s kanálem Twitch.

- Následuje předělávka původních dílů včetně ukázky multiplayeru a připomenutí bety Halo: Guardians, která konferenci uzavírá.

Váš názor Další článek: Mortal Kombat X slibuje návrat brutálního žoldáka Kano

Témata článku: , , , , , , , , , ,