GC 2014: konference Sony v kostce

Po Microsoftu hodlá vyložit svá esa také Sony, a podle předběžných odhalení se máme na co těšit. Sledujte konferenci s námi!

Sony posledních několik dnů slibuje několik překvapivých odhalení a především záběry z dříve oznámených her, které se zatím podívali na světlo světa jediným trailerem.

Konference začíná v 19:00 hodin a můžete ji sledovat na IGN, Twitchi či oficiálním blogu. Streamy najdete také níže.

Zajímavosti konference

- Na úvod dostáváme chutnou gameplay ukázku z PS4 exkluzivity Bloodborne, pochopitelně.

- Následuje děsivě vypadající indie The Tomorrow Children, Sony se na indie scénu hodlá soustředit měrou vrchovatou.

- Od tvůrců Thomas Was Alone přichází špionážní hříčka s unikátním vizuálem jménem Volume.

- Následuje arkádová akční plošinovka od Paradox Interactive - HollowPoint.

- tvůrci Heavenly Sword a Enslaved představili svůj zbrusu nový projekt - fantasy řežbu Hellblade.

- Konečně jsme se dočkali i nového pohledu na indie nádheru jménem Rime od Tequilla Works.

- Nechybí klasická koláž z připravovaných indie titulů na platformu Playstation.

- Dorazili jsme k jistotce platformy, sci-fi akci Destiny. Sony nám slibuje exkluzivní obsah pro majitele jejich platforem. Ke slibům Bungie přidává nový multiplayerový trailer.

- Následuje akční šlágr od Ubisoftu - Far Cry 4. Na GamesCom hra dorazila s čerstvou ukázkou zběsilé akce a rozmanitého prostředí. Poprvé jsme se podívali na nebezpečné zasněžené vrcholky Himálají i do tajemného snového světa. 

- Další chuťovkou je fantasy od pana Tolkiena. Shadow of Mordor nabídne brutální souboje a možnost postavit se samotnému Sauronovi.

- Na Playstation se samozřejmě přišla podívat i kultovní série této platformy - Metal Gear Solid. Dorazil sám Kojima, který představil novou ukázku z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

- Trocha humoru neuškodí. Odhalil se hororový titul P.T., který z nás vystraší zbytky oběda.

- Playstation 4 dostane zbrusu novou aktualizaci systému, která přinese mnoho inovací. Mimo jiné budete moci nahrávat videa přímo na YouTube a využívat službu Share Play.

- Sony nám připomnělo také brýle virtuální reality Project Morpheus a službu Playstation Now, která se bude i nadále vyvíjet. Do Evropy služba dorazí v roce 2015.

- Představena byla dlouho odkládaná hororová hra Until Dawn, která byla kompletně předělána pro PS4. Nechyběla ukázka, ze které mrazilo.

- Po menším stresu skáčeme ihned na další očekávaný titul - závody DriveClub. Dočkali jsme se živé ukázky z nejnovějšího buildu hry, která vypadá skvěle. Nechyběla ukázka nepředvídatelného počasí.

- Media Molecule dorazilo s populární papírovou adventurou Tearaway, která se dostane ve své nové verzi na konzoli PS4. Využije unikátní vlastnosti ovladače Dualshock 4, jako je LED dioda, dotyková ploška a jiné.

- Sony představilo další hru od respektovaného studia Housemarque, která se objeví exkluzivně na PS4. Jedná se o arkádovou izometrickou sci-fi střílečku Alienation.

- Překvapila unikátní hra Wild pro PS4, ve které budeme moci hrát napříč mapou velikosti Evropy, nejen jako lidská rasa, ale také jakákoliv živá bytost ve světě. Tímto zajímavým projektem Sony konferenci uzavřelo.

Diskuze (6) Další článek: Aktualizováno: odhalení multiplayeru a kampaně CoD: Advanced Warfare

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,