GC: Bayonetta hotová z 80%

Akce Bayonetta je podle slov společnosti SEGA hotová z osmdesáti procent. Pokud jásáte a myslíte si, že hra vyjde ještě letos, tak se opět usaďte, jelikož je definitivně odložena až na rok následující a proč? Inu z jednoho prostého důvodu. Vydavatel má na letošní rok her už dost a tak se prostě rozhodli vydat titul Bayonetta až v roce příštím, což je sice škoda, ale nic s tím nenaděláme. Mohlo by se zdát, že to vývojáře ze studia Platinum Games mrzí, ale podle oficiálních slov odložení vítají, jelikož mohou vše dodělat v klidu a netlačí je čas.

 

 


Antione Malont ze studia prozradil, že Bayonetta je ve velmi dobré formě a tým se snaží hru udělat, co nejvíce zábavnou a celkově dokonalou. Ano, tohle říká každý, a tak si raději počkáme na začátek příštího roku, kdy by se hra měla objevit oficiálně na pultech obchodů ve verzích pro PlayStation 3 a Xbox 360.

Bayonetta1.jpgBayonetta2.jpg

Bayonetta by se dala zařadit do třech žánrů, a to bojovka, akce a adventura, jelikož nabízí opravdu všechny zmíněné věci. Ve hře se vžijete do kůže oživené čarodějnice se jménem Bayonetta, s kterou budete bojovat proti andělům a dalším podivným nepřátel za pomoci normálních i magických zbraní, magie a bojových pohybů.

Bayonetta3.jpg Bayonetta4.jpg

 

Zdroj: VG247, TZ
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Platinum Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 8. ledna 2010
  • Perfektní soubojový systém
  • Unikátní styl a prezentace
  • Dlouhá hrací doba
  • Matoucí příběh
  • Občas docela chaos
Váš názor Další článek: Dojmy: Diablo III - peklo se otevřelo

Témata článku: , , , , , , ,