GC: Redesign levelů v Goldeneye

Na letošním Gamescomu nechyběla ani prezentačka od Eurocomu a jejich chystaného titulu Goldeneye 007 pro Wii. Potvrzen byl online multiplayer až pro osm lidí, nicméně někoho možná zamrzí absence voice chatu přes Wii Speak. Splitscreen pro čtyři hráče je samozřejmost.

Hrálo se na zlatých ovladačích Classic Controller Pro, jež pro veřejnost bude k mání v omezeném množství. Přidána byla nová postava do už tak relativně širokého počtu, a to voodoo šaman Baron Samedi z bondovky Žít a nechat zemřít.

VIDEO: 3099 'GoldenEye 007 - E3 trailer'

Kromě hratelného multiplayeru byla demonstrována i nová úroveň ze singleplayerové části, přesněji část v džungli. Zajímavé bylo, že se neodehrávala na Kubě jako hra na N64, ale v Nigérii. Důvodem je prý neaktuálnost děje ze studené války, v níž se původní film odehrával.

Úroveň byla na rozdíl od originálu spíše špionážního rázu, kdy bylo třeba nenápadně odstranit stráže ze zálohy nebo je odstřelit z velké dálky. Také bylo možné hacknout strážné věže a obrátit jejich palbu proti vojákům, nebo je samozřejmě zničit úplně. Jak vidno, tvůrci nedělají jen běžný make-up, ale snaží se hru změnit natolik, aby překvapila i ty, kteří původní verzi znají poslepu.

Zdroj: IGN
Dostupné pro: Wii, 3DS
Žánr: Akce
Výrobce: Eurocom
Začátek prodeje: podzim 2010
Váš názor Další článek: GC: Sony prý kutí dotykové PSP

Témata článku: , , , , , , , , ,