GC: S Kinectem vám bude do tance

Pokud má na Kinectu něco šanci na úspěch, tak jsou to rozhodně taneční hry. Zatímco na Wii stačí házet rukama a váš avatar nepozná jestli se točíte na hlavě i v reálu, microsoftí serepetičku tak snadno neoblafnete. A to je slušná výzva.

Na E3 představená hříčka Dance Central nás totiž jako jedna z mála Kinect her skutečně zaujala a to samé se nyní daří i Dance Evolution (poue pracovní název), gamese od tvůrců tak trochu legendárního Dance Dance Revolution.

Hra by měla od začátku nabízet přibližně 30 skladeb napříč žánry, na něž se vás pokusí naučit tančit nejprve jednoduché, postupně stále složitější sestavy. Na výběr bude z několika stupňů obtížnosti a pro úplná dřeva tvůrci začlenili výukový mód.

Mimo to si budete moci zatrsat s kamarádem či kamarádkou, ať už na jedné konzoli, nebo online, přičemž vaše výkony si budete moci uložit a později je třeba použít jako křoví v jiné sestavě. Všechno to zní moc hezky, ale nadějný koncept může klidně potopit mizerné zpracování, nebo dlouhá odezva Kinectu. Uvidíme.

Zdroj: CVG

Dostupné pro: X360
Žánr: Simulátory
Výrobce: Konami
Začátek prodeje: 10. listopadu 2010
Váš názor Další článek: MAG bude podporovat Move

Témata článku: , , , , ,