GC18: Biomutant v multimediálním nášupu láká na pestré RPG

Na akci se zmutovanými zvířátky si ještě chvilku počkáme.

Už to, že se Biomutant neukázal na E3 2018 nevěstilo nic moc dobrého. Teď se obavy hráčů potvrdily, když studio na Twitteru hry zveřejnilo nové období pro vydání netradiční akce. Nakonec by se měla podívat do světa někdy v průběhu léta 2019. Pokud bude Biomutant skutečně stát za to, nedá se ale říct, že bychom se zlobili.

Kung-fu mýval

Biomutant bude zřejmě směskou několika žánrů, ze kterých by si měl brát to nejlepší a snažit se využít potenciálu genetického vylepšení. Souboje nabídnou velké množství variant, jak se nepřátel zbavit. Můžete na ně útočit z bezprostřední blízkosti i z větší dálky. Střílet, mlátit, řezat. To všechno váš hrdina dokáže.

Neslušelo by se zapomínat také na otevřený svět, ve kterém na vás čeká spousta zajímavých úkolů. K jejich plnění budete potřebovat nejen vlastní dovednosti, ale také pomoc parťáků, mechanických vychytávek a dalších speciálních schopností. Své zbraně navíc budete mít možnost sestavovat sami a vytvářet tak optimální kombinaci, díky které vznikne jedinečná a smrtící pomocnice v cestě za ničením nepřátel.

Systém rozhodnutí bude procházet celou hrou. To, jak se příběh, ať už váš, nebo ostatních postav, vyvine, bude záviset čistě na vašich rozhodnutích. Rozhodněte se špatně a i když hru úspěšně dokončíte, nemusíte se dočkat konce, který byste si přáli.

Na dokončení vývoje Biomutanta čeká PS4, PC i Xbox One. Co očekáváte od téhle směsky, která zdánlivě vypadá jako hříčka pro děti, ale chová se jako nekompromisní RPG řežba?

Váš názor Další článek: Hráli jsme Assassin's Creed Odyssey: když Řekové ještě nosili meče

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,