GC18: Tajemná adventura Twin Mirror bude mít epizodický příběh

Dontnod v další příběhovce opět vsadí na epizodní vyprávění.

Nová adventura Twin Mirror, kterou vydává Bandai Namco a vyvíjí Dontnod, bude mít tři díly a bude obsahovat několik specifických prvků. Tím hlavní bude váš vnitřní hlas jménem Double a vnitřní svět, který vám pomůže dávat si informace do souvislostí.

Vnitřní svět bude klíčem k úspěchu

Pro řešení vašeho případu bude zcela klíčové využívat vašeho "myšlenkového paláce", který vám umožní si pořádně zanalyzovat klíčové situace celého příběhu. Pomáhat vám bude chytré, ale také hodně sarkastické alter ego hlavního hrdiny. 

"Netrénovaná mysl zapomíná, ztrácí myšlenky a přichází o důležité informace. Samův mozek funguje trošku jinak. Za roky praxe si vyvinul zcela unikátní schopnost uvažování a vytváření souvislostí. Místo ve svojí hlavě, kde uchovává svoje myšlenky a vytváří si z nich nové a nové scénáře. I ty nejlepší pomůcky se ale ve finále mohou obrátit proti vám, pokud je nevyužíváte správně,"  hlásí Namco.

Hráči budou muset sbírat důkazy a přepínat správně mezi reálným světem a Samovou myslí, aby si dokázali dát dohromady všechny události a jejich souvislosti. A že to bude sakra potřeba. Sam se totiž bez jakékoliv vzpomínky na předchozí události probudí s tričkem od krve v západní Virginii.

"S radostí jsme představili dvě z hlavních mechanik naší hry právě tady na Gamescomu. Věříme, že to je dobrá ukázka našeho unikátního přístupu k vyprávění příběhu," doufá producent Fabrice Cambounet. 

První epizodu cesty za ztracenými vzpomínkami na Samův těžký večer si zahrajeme na začátku roku 2019 na PS4, Xboxu One a PC.

Váš názor Další článek: GC18: V akci Darksiders 3 půjdete po krku všemožné démonické havěti

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,