Gearbox představuje "looter-slasher" Godfall, vyjde na PS5 a Epic Store

Nová generace počítačových her dostává skutečné obrysy a ukazují se nám její první tituly.

Hry nové generace se konečně začínají představovat. Jednou z prvních bude akční kooperace z dílny studia Counterplay Games, která slibuje unikátní zážitek v akčních bojích na blízko. Oprostí se tak od stylu, ve kterém si vydavatel Gearbox v posledních letech liboval a místo looter-shooteru tu budeme mít pořádnou řezanici hezky na pěsti, nože a všechno, co můžete popadnout do ruky.

Godfall nabídne kooperační režim, ve kterém budete mít možnost kosit nepřátele spolu s jedním, nebo dvěma kamarády. Budete lovit monstra, honit se za legendárním vybavením a celkově by hra měla výrazně připomínat akční RPG tituly. "Snažíme se inovovat žánr akčních RPG a odměňovat hráče za ofenzivní styl hry, který vyžaduje zkušenost. Chystáme se do hry vložit velké množství lootu, který nabídne široké možnosti úprav. Ty budou mít skutečný dopad na hratelnost a herní styly," prozradil ředitel studia Counterplay Games Keith Lee. 

Godfallu bychom se měli dočkat hned kolem startu PS5, tedy na konci příštího roku. Kromě majitelů nového Playstationu se dočkají také hráči na PC.

Váš názor Další článek: Gears Tactics ukazuje záběry ze hry, připomíná XCOM

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,