GeForce Garage: Destiny of Titans poprvé za účasti českého moderského týmu

Tři týmy a pouhých čtyřiadvacet hodin: Evropští casemodeři již podruhé změřili síly a tentokrát nechyběl ani český tým.

Mezi 3. a 4. říjnem proběhl v polských Katovicích druhý ročník casemoderského klání GeForce Garage: Destiny of Titans. Projekt, který je ve světě nadšenců IT dobře znám, má dlouholetou tradici ve Spojených státech a již druhým rokem proti sobě staví talentované casemodery také v Evropě. Vůbec poprvé se GeForce Garage zúčastnil český tým, který se postavil celkům Polska a Rumunska. Fanoušci měli možnost sledovat nepřetržitý živý stream dvacet čtyři hodin trvající výroby unikátních case přímo z ESL Areny, kde se celá akce odehrávala.

Casemodding, známý také jako tuning PC, se zabývá tvorbou unikátních počítačových sestav. Ať už jde o modifikaci běžných skříní nebo tvorbu projektů od úplného začátku. Tím nejdůležitějším aspektem je zde vždy kreativita a schopnost vytvořit něco jedinečného. V rámci projektu GeForce Garage se pak pravidelně představuje špička této scény.

_BS51684.jpg_BS51688.jpgGFG02.jpg

Srdcem sestav tentokrát byly grafické karty AORUS GTX 1080Ti. Vodní chlazení dodává EKWB, komponenty byly napájeny zdroje Seasonic. SSD poskytla společnost Samsung, operační paměti pak GSkill. Skříně, které casemodeři upravovali, pocházejí z dílny Fractal Design. Týmům bylo k dispozici nářadí od Stanley Black and Decker. 

Český tým zažil v GeForce Garage úplnou premiéru. V katovické ESL Areně měl dvacet čtyři hodin na výrobu co nejimpozantnější case s tématem očekávané hry Destiny 2, za kterou stojí společosti Bungie a Activision.  Členové spolu zatím nikdy nespolupracovali, takže se fanoušci po celém světě dočkali unikátní směsici stylů, která ještě nebyla k vidění.

GFG01.jpg_BS50068.jpg_BS51462.jpg_BS51713.jpg

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Vychází ELEX od tvůrců Gothicu za doprovodu startovního traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,