Geralt z Rivie vyráží lovit do světa Monster Huntera

Monster Hunter: World dostane pořádné obohacení svého světa v podobě obří expanze. Její součástí bude i Geralt z Rivie.

Monster Hunter: World dostane na podzim 2019 obrovskou expanzi, která bude obsahovat nové nepřátele, oblasti i slavného zaklínače Geralta, který se do hry dostane už začátkem roku. Ponese název Iceborne. Těšit se můžete dokonce i na nový příběhový zážitek, který vám zpříjemní čerstvá dávka úkolů k plnění.

Pokud patříte mezi hardcore hráče Monster Hunter: World, určitě vás potěší také představení nové úrovně obtížnosti zvané monster, se kterou přijde ještě větší obtížnostní výzva a pravděpodobně také ještě lepší předměty k získání. Už ve dřívějších hrách se podobná možnost objevila a Capcom dostával od hráčů permanentně žádosti, aby ji implementoval i do nejnovějšího pokračování. 

Ke hraní expanze bude potřeba mít plnou hru a PC hráči si budou muset zřejmě počkat o něco déle. Capcom totiž potvrdil, že PC verze nebude vycházet ve stejnou dobu jako ta pro konzole. Na jaře bychom měli dostat další informace o tomto rozšíření. Jako první by se měli dočkat rozšíření Iceborne konzoloví hráči. Později potom také lovci na PC. Obě verze ale pravděpodobně dorazí v roce 2019. 

Váš názor Další článek: Přidejte se k charitativnímu streamu českého Playstationu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,