Gerstmann vyhozen z interních důvodů

Pokud sledujete naše (či jakékoliv jiné) herní zpravodajství, jistě jste zaznamenali aféru okolo zahraničního portálu Gamespot a jednoho z jejích redaktorů. Ten totiž obdržel výpověď krátce na to co vydal nepříliš lichotivou recenzi a videorecenzi na doposud poslední hru společnosti Eidos, jež je jedním z největších inzerentů onoho serveru. Dlouho se k celé kauze nikdo nevyjadřoval, čemuž udělal přítrž sám Gamespot, když včera večer vydal oficiální prohlášení.

Podle něj byl Jeff Gerstmann vyhozen z interních důvodů, přičemž Gamespot důrazně poznamenal, že se rozhodně nenechává ovlivňovat inzerenty. Zda-li tomu uvěříte, či nikoliv je už jen a pouze na vás. Na závěr nám ještě dovolte zveřejnit kousek z oné zprávy.

„CNET Networks ani Gamespot nikdy nepřipustily, aby reklamní kampaně a peníze inzerentů jakkoliv ovlivňovaly články,“ uvedl Greg Brannan, programový viceprezident CNET Networks, a dodal. „Obvinění, jež kolují v médiích jsou nepodložená a především nepravdivá! Jeff odešel z interních důvodů, nikterak nespojených s reklamním kupcem.“

Zdroj: Gamespot

Váš názor Další článek: Call of Duty 5 a Guitar Hero 4 v přípravě

Témata článku: