Ghost of Tsushima dostane kooperaci zdarma v rámci podzimní aktualizace

Studio Sucker Punch nenechá svoji novinku ležet ladem a na podzim chystá update s kooperací.

Kooperační mód v Ghost of Tsushima se bude jmenovat Legends. Je to zcela oddělený herní mód od hlavního příběhu, takže v něm nenarazíte na Džina ani další postavy, které potkal při své cestě. Zatímco kampaň se soustředí na otevřený svět a krásy ostrova, Legends budou o mytologii, pověstech a akci. 

Legends jsou designované přímo pro hraní v kooperaci. Hrát můžete s přáteli nebo se dát dohromady s dalšími hráči skrz matchmaking. Následně přichází výběr třídy postavy. V nabídce je samuraj, lovec, ronin a asasín. Každá třída má vlastní schopnosti. O podrobnosti ohledně tříd se vývojáři prý podělí s blížícím se vydáním.

Do hraní se můžete pustit ve dvou až čtyřech hráčích. Je docela zvláštní, že příběhové mise můžete plnit jen ve dvou. Pro větší počet hráčů jsou k dispozici pouze Survival mise, ve kterých na vás nepřátelé budou nabíhat ve vlnách. 

V budoucnu se do Ghost of Tsushima ještě chystá Raid pro čtyři hráče, ve kterém se dostanete do zcela nové oblasti. Tam se budete muset vypořádat s doposud nejtěžším nepřítelem.

Tento update dostanou na podzim všichni majitelé hry zdarma. Pro hraní online ale musíte mít předplacenou službu PlayStation Plus.

Zdroj: PlayStation.Blog

Váš názor Další článek: Kteří hrdinové se chystají do Avengers? Fanoušci už se dostali k několika jménům

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,