Ghost of Tsushima má status gold, vydání nestojí nic v cestě

Vývojáři ze Sucker Punch se pochlubili, že dokončili práce na očekávané herní pecce Ghost of Tsushima. Vydání hry tak proběhne podle plánu.

Hráči, kteří se v průběhu letošního léta těšili především na japonské dobrodružství Ghost of Tsushima se mohou radovat. Hra totiž předevčírem dostala status gold, čímž se vývojářský tým Sucker Punch pochlubil na Twitteru. 

Původně se hra představila v roce 2017 a na E3 2018 uchvátila nádherným zpracováním okolního prostředí a unikátním filmově stylizovaným soubojovým systémem. Nyní jde o jednu z nejočekávanějších her roku pro Playstation, což prokazuje i fakt, že dostala k dispozici celé jedno vysílání State of Play pro sebe. Na něm se ukázaly detaily fungování hry a zlomek nádherného otevřeného světa. 

Původní datum vydání 26. června vývojáři byli nucení posunout o tři týdny na 17. července, kdy hra vyjde na PS4. Zde už vydání hry nic nebrání a můžeme si tak udělat definitivní kroužky v kalendářích. Na naši recenzi se můžete těšit rozhodně dříve, a to 14. července.

Váš názor Další článek: 10 nejstrašidelnějších her z minulosti, které si dnes můžete zahrát

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,