Akce | Wii | PSP

Ghost Recon míří na Wii i PSP

Majitelé Wii a PSP toužící po taktické akce se již brzy dočkají. Vedení Ubisoftu totiž potvrdilo, že veleúspěšná série Ghost Recon chystá expanzi. Na obě platformy vojáci vtrhnou již v listopadu tohoto roku, ale kupodivu ve dvou různých titulech.

Vlastníci handheldu se mohou těšit na Ghost Recon Predator, v němž budete mít pouhých 72 hodin na to, abyste se připravili na invazi na Sri Lanku ve víře, že pomáháte tamějším obyvatelům. Vše se ale brzy zvrhne a vy zjistíte, že se nacházíte uprostřed nefalšované válečné vřavy.

1.jpg2.jpg

Predator by měl být skutečně taktickou akcí, jež vám však dá na výběr, zda-li chcete přímo do akce, nebo dáte přednost kradmému plížení skrze džungli a smrtícím útokům ze zálohy. Pokud se v boji rádi spoléháte na známé tváře, jistě vás potěší, že titul bude disponovat kooperativním módem přes ad-hoc, do nějž si budete moci přizvat až tři kamarády.

Ghost Recon na Wii se naproti tomu vydá krapet jinou cestou, během níž vám představí dva osamocené vojáky, kteří se musí probojovat skrze 12 misí, v nichž na ně čekají po zuby ozbrojení nepřátelé. Mluvčí Ubisoftu se nechal slyšet, že je gamesa primárně vyvíjena pro dva živé hráče hrající v tandemu, avšak bohatě si vystačíte i sami.

Zdroj: VG247

Dostupné pro: PSP
Žánr: Akce
Výrobce: Ubisoft
Začátek prodeje: listopad 2010
Váš názor Další článek: Square Enix kutí vězeňskou akci

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,