Ghost Recon Online vyjde s novým názvem v dubnu

Taktickou multiplayerovou free-to-play akci Ghost Recon Online čeká přejmenování. Hra, která je momentálně ve fázi betatestu, vychází 10. dubna s již novým názvem Ghost Recon Phantoms.

Název potvrdil i samotný Ubisoft. Ten se navíc chlubí zlepšenou vizuální stránkou a počtem účastníků bety. Ten překročil hranici 5 milionů hráčů, kteří na fórum pravidelně hlásili chyby a posílali náměty na zlepšení samotné hry. Díky tomu by hra měla být perfektně vybalancovaná, s velkým množstvím taktických prvků, které již známe z předchozích Ghost Recon her.

Co nabídne finální verze hry? Především upravené postavy, předměty a mapy. Ty budou kompletně změněny, zejména po vizuální stránce. Vojenské vybavení by mělo odpovídat tomu, co se používá v současné době na bitevních polích. Zapomenout nesmíme ani na zbraně, které si budete moci upravovat dle libosti, od kamufláže až po taktické příslušenství.

Samotnou kapitolu pak tvoří Matchmaking. Aby byl zážitek ze hry co nejlepší a nedocházelo k frustraci, budou se jednotlivé týmy skládat z hráčů sobě rovných, a to jak ze strany zkušeností, tak vybavení. Nemusíte se tedy bát, že jako naprostý nováček se základní zbraní budete hrát proti ostřílenému veteránovi.

I po vydání hry bude docházet k updatům a přidávání nového obsahu. Těšit se můžete na nové zbraně, jako např. kouřové granáty, které ještě zvýší taktické možnosti.

1013x575.jpg 937x532 (1).jpg 937x532.jpg

Teď již zbývá jen doufat, že F2P model bude vyvážený a neplatící hráč nebude v nevýhodě. Podle dosavadních informací by se tak stát nemělo. Rozhodně se tedy máme na co těšit. A co vy? Chystáte se Ghost Recon Phantoms po vydání vyzkoušet?

Váš názor Další článek: Odhalen mobilní RollerCoaster Tycoon 4 pro iOS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,