Ghost Recon Wildlands v parádním novém traileru, speciální edice odhaleny

Nejnovější díl série Ghost Recon je zatím zahalen rouškou tajemství, tvůrci ale uvolňují nové informace a trailer, který nám hru více přiblíží.

V traileru se podíváte, co všechno výsledná hra nabídne a jaké to bude hrát za duchy v nové kooperativní online akci ze světa Ghost Recon. Kromě traileru odhalil Ubisoft také speciální edice, kde nechybí ani sběratelka. Všechny budou dostupné na PC, PS4 a Xbox One.

K mání budou tři edice. Deluxe Edition obsahuje kromě samotné hry také bonusy v podobě exkluzivní ostřelovací pušky, motorky, tří emblem, maskování zbraní a předmětů pro úpravu postavy včetně XP boostu. Také dostanete herní mapu Bolívie a soundtrack ke hře.

Gold Edition obsahuje kromě Deluxe Edition ještě Season Pass, který vám otevře cestu k veškerému obsahu v budoucnu. Samozřejmostí jsou i zde exkluzivní zbraně, vozidla a vybavení.

GRW_DELUXE_LOC_UK.jpgGRW_GOLD_LOC_UK.jpgGRW_mockup_COLLECTOR_EDITION_UK.jpg

Nakonec sběratelská edice Calavera obsahuje Gold Edition, repliku sluchátek Ghost Recon (plně funkčních na všech platformách), repliku lebky kartelu Santa Blanca, sběratelský kufřík, herní mapu Bolívie, soundtrack, 3 pohlednice a pouzdro. A jako bonus dostanou majitelé sběratelky exkluzivní misi The Peruvian Connection. 

Galerie

Ghost Recon Wildlands-screen-May-26-1.pngGhost Recon Wildlands-screen-May-26-2.pngGhost Recon Wildlands-screen-May-26-3.pngGhost Recon Wildlands-screen-May-26-4.pngGhost Recon Wildlands-screen-May-26-5.pngGRW_KEYART_FINAL_LOGO.jpg

Trailer

Váš názor Další článek: The Last Guardian láká novými záběry a galerií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,