Ghostrunner bude parkourovou akcí s příchutí kyberpunku | GC

Další várka běhání po zdech a skákání po střechách na herním písečku nebude šetřit brutalitou a futuristickými prvky.

Pokud patříte mezi hráče, kterým už se stýská po hrách s pořádnou porcí parkouru, jako je Mirror's Edge a zároveň nemáte úplně v lásce nemrtvé, abyste mohli čekat na Dying Light 2, přišla vaše chvíle. Akční titul Ghostrunner totiž bude určený přesně pro vás. V novém traileru z GamesComu ukazuje herní záběry a nešetří drsnými scénami, ve kterých hráč kosí jednoho nepřítele za druhým.

Čeká nás futuristické prostředí, ve kterém je společnost zahnaná do kouta a nucená žít v jedné velké superstruktuře, kterou kontroluje "Architekt". Asi to nebude ten samý jako v Matrixu, ale podobnost v roli těchto jmenovců určitě hledat můžeme. Vaším úkolem bude se prodírat střeženou věží plnou nástrah a postupně rozkrývat její tajemství. Aby se vám to podařilo, dostanete do rukou elektronický nůž, bič a v neposlední řadě také pořádně vycvičené nohy a ruce, které zdolají i zdánlivě nepřekonatelné překážky.

Na vydání si zatím musíme ještě počkat, je totiž naplánované na srpen příštího roku. Už teď si ale hru můžete najít na Steamu. Dočkat by se měli i majitelé PS4 a Xboxu One.

Váš názor Další článek: Sledujte přímý přenos z akce Opening Night Live | GC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,