Ghostrunner dostane pokračování. Vyjde na PC a konzole nové generace

Parkourová akce Ghostrunner z minulého roku měla úspěch, a tak se studio One More Level pouští do tvorby druhého dílu.

Příběh mechanického nindži v kyberpunkovém prostředí zaznamenal v minulém roce značný úspěch hlavně na PC. Celkově se prodalo 600 000 kopií Ghostrunnera. To je dostatečný úspěch na to, aby se do vývoje druhého dílu investoval hned dvojnásobek prostředků, jak uvádí vývojáři v tiskové zprávě. 

Stejně jako v případě prvního dílu bude studio One More Level spolupracovat s vydavatelstvím 505 Games. "Jsme opravdu nadšení z nadcházejícího vydání Ghostrunnera 2. Společně s One More Level jsme vytvořili velmi poutavou hru," říká Raffaele Galante, co-CEO společnosti Digital Bros, pod kterou 505 Games spadá. "Tato spolupráce prohlubuje přítomnost 505 Games na polském herním trhu. Budeme se mu i nadále věnovat a konstantně zlepšovat a rozšiřovat naše portfolio o videohry, které zaujmou celou herní komunitu."

V tiskové zprávě, která doprovází oznámení, se nic nepíše o roce, ve kterém bychom se měli Ghostrunnera 2 dočkat. Je tedy možné, že se vývoj teprve rozjíždí, takže o něm teď delší dobu neuslyšíme. Nicméně je jisté, že půjde o záležitost čistě pro novou generaci. Doufáme tedy, že vývojáři plně využijí její potenciál.

Diskuze (1) Další článek: Total War: Warhammer 3 v nových záběrech ukazuje akci a nové nápady

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,