Ghostrunner se předvádí v novém traileru a zve hráče do uzavřené bety

Parkurová sci-fi akce Ghostrunner o sobě v posledních měsících dává vědět často a nechyběla ani na jednou ze segmentů Gamescomu.

Ghostrunner v rámci prezentace Awesome Indies na Gamescomu představil novou ukázku ze hry, ve které můžete vidět pár dalších nových lokací a opět velmi plynulý herní styl. Dalších novinek jsme se měli dočkat až 15. září, ale vývojáři z All In! Games už prozradili svoje plány ohledně uzavřené bety. Pokud se chcete také zapojit, musíte se přidat na jejich oficiální Discord server a vyplnit tento formulář. Na registraci máte čas do 13. září.

Před pár měsíci už jste si mohli krátkou ukázku hry vyzkoušet v rámci festivalu Summer of Games na Steamu. Na nás udělal Ghostrunner dobrý dojem a zase tady po dlouhé době máme hru, která to s parkurem zvládá velmi dobře. Je škoda, že po úspěchu prvního Mirror's Edge nebo Dying Light další hry s tímto druhem hratelnosti moc nepracují.

Ghostrunner vás vezme do kyberpunkové budoucnosti, kde je posledním útočištěm lidstva věž Dharma. Budete se snažit dostat až na její vrchol, ale v cestě stojí celá řada překážek. Tou nejvýraznější je Keymaster, který vede zdejší tyranii. Mimo to s ním má hlavní postava nevyřízené účty z minulosti.

Váš názor Další článek: Ovladač DualSense bude reagovat vibracemi i na herní zvukové efekty

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,