Ghostwire: Tokyo vyjde příští měsíc na Xboxu společně s obsahovou aktualizací Spider's Thread

Mysteriózní akci Ghostwire: Tokyo jsme si doposud mohli zahrát jen na PC a PlayStation 5. To se ale změní 12. dubna, kdy hra dorazí i na Xbox Series S|X a rovnou zamíří i do knihovny předplatného Xbox Game Pass. Kromě toho čeká hráče na všech platformách ve stejný den nový obsah v rámci bezplatné aktualizace Spider's Thread

Základní verze hry není zrovna bohatá na množství obsahu, takže novinky rozhodně vítáme. Spider's Thread přináší celou řadu vylepšení a novinek. Mezi nimi je stejnojmenný herní mód, ve kterém se probíjíme skrz 30 vln nepřátel. Cíl je jednoduchý - přežít až do konce. S každou další poraženou vlnou získáme nové schopnosti a za získané peníze se odemykají vylepšení. Zní to docela jako zdejší rogue-like mód, který v poslední době výborně zpracoval třeba Hitman. 

Zároveň nás čekají nové oblasti zamořené mytickými podivnostmi. Zamíříme třeba i do místní střední školy. Tyto části Tokia zahrnují i zbrusu nové úkoly. Změní se i hlavní příběhová linka. Díky prodlouženým filmečkům budeme mít hlubší náhled do zápletky, která snad bude dávat větší smysl než v základní hře.

Novinek se dočká i hlavní hrdina Akito. V ulicích Tokia bude potkávat nové druhy duchů, proti kterým je nyní vyzbrojen dodatečnými schopnostmi. Nebáli bychom se říct, že všechen tento obsah by vydal na menší DLC, a ceníme si toho, že Bethesda v tomhle případě zvolila cestu bezplatného updatu. 


Ghostwire Tokyo


Zdroj: Bethesda

Váš názor Další článek: Předělaný System Shock se odkládá na květen. Nejprve vyjde PC verze, na konzolích si zahrajeme později

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , ,