G.I. Joe vezme útokem herní zařízení

Masivní úspěch Transformerů na filmovém poli světu ukázal, že i z obyčjených hraček lze vytřískat stamiliony dolarů. Zvláště pokud se jedná o celosvětový fenomén. Logicky se tak na tento úspěch snaží navázat i ostatní, díky čemuž je na dnešní léto ohlášena premiéra snímku G.I. Joe.

Filmu, jenž čerpá ze stejnojmenné akční figurky, která, především v USA, doznala nemalé popularity. Pokud jste viděli alespoň jeden film z minulého století, pravděpodobně se v něm nacházela nějaká narážka právě na tuto hračku z dílny Hasbro. Bohužel, páni producenti seznali, že by si tento americký fenomén zasloužil zpracovat, díky čemuž se na nás řítí pravděpodobně dost špatný biják.

A o kvalitě dnes oznámené herní adaptace nemáme o nic větší mínění. Tvůrci z EA (kdo jiný) sice tvrdí, že titul nabídne unikátní příběhovou linku, navazující tam, kde končí film, ale moc se nám tomu nechce věřit. Ke koupi hry běžného hráče pravděpodobně nepřesvědčí ani slíbená účast 12 postav z Joeova univerza, každá vybavená speciálními schopnosti a zbraněmi.

G.I. Joe The Videogame by mimo to měl nabídnout i možnost kooperativního průchodu singleplayerovou kampaní, což nám ovšem o jejích kvalitách mnoho neřekne. Na závěr snad jen dodáme, že je titul v přípravě pro X360, PS3, PS2, Wii, PSP, NDS a mobilní telefony, přičemž se počítá s jeho uvedením na trh v období okolo filmové premiéry (7. srpna). Bůh nám pomáhej.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: X360, PS3, Wii, PSP, 3DS, iPhone
Žánr: Akce
Výrobce: Double Helix
Začátek prodeje: srpen 2009
Váš názor Další článek: První informace o Dante's Inferno

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,