Akce | Wii

Globální oteplování ve virtuálním světě

Ocean Commander je shot´em´up střílečka zaměřená jak na příležitostné casual hráče, tak i na hradcoristy. Příběh se odehrává v roce 3011, kdy se na Zemi začaly plně projevovat důsledky globálního oteplování. Nutno dodat, že tyto následky byly opravdu katastrofální. Veškeré ledové hory a pláně na Antarktidě se rozplynuly, což samozřejmě vedlo k zvýšení vodní hladiny oceánů a moří. Většina zemského povrchu, přesněji řečeno 90% - se rázem ocitlo pod vodou a zbylo jen několik ostrůvků.

Během následujících deseti let se lidská společnost rozštěpila na dvě poloviny. Chaos Empire je nově vzniklá frakce, která si velmi rychle přivykla vodnímu životu a nyní se chystá ovládnout celou Zemi. Earth Federation jsou zbytky přeživších lidí, co zůstaly na pevnině. Především se ale jedná o úhlavního nepřítele Chaos Empire. Válka je nevyhnutelná, a tak se budete muset postavit na tu či onu stranu a pokusit se zvrátit vítězství na svou stranu.

Pod kontrolu dostanete jednu velitelkou loď, s níž se musíte probojovat až na konec levelu. V cestě vám budou stát nepřátele, jejich počet je mnohdy až neuvěřitelný.

Ať už si zvolíte Survival mód nebo Mission mode, v každém případě se hodně zapotíte a vaše prsty si ani na chvíli neodpočinou od zuřivého mačkání tlačítek.Celkem na vás čekají tři desítky misí, což je na podobný typ her slušné číslo. Na konci každé z nich vás čeká boss, jehož je třeba bezpodmínečně porazit. V tuto chvíli se hodí různá vylepšovátka, jimiž si krášlíte svou vesmírnou loďku. Ocean Commander by měl být vydán v prvním kvartále příštího roku na konzole Wii a NDS.

OceanCommander_Wii_06.jpg OceanCommander_Wii_07.jpg
OceanCommander_Wii_08.jpg OceanCommander_Wii_09.jpg
OceanCommander_Wii_10.jpg

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: Wii, 3DS
Žánr: Akce | Shot ´ em ´ up střílečka
Výrobce: Cyber Planet
Diskuze (2) Další článek: Představení Evil Resistance

Témata článku: , , , , , , , ,