Glum se stane hrdinou nové akční adventury Lord of the Rings: Gollum

Milovníci Tolkiena si tentokrát budou moci zahrát v roli jedné z nejdůležitějších postav trilogie Pána prstenů. Nebude to ale žádný statný bojovník či mocný čaroděj.

Německé vývojářské studio Deadalic Entertainment odhalilo svůj nejnovější projekt, který potěší všechny fanoušky Pána prstenů a jeho světa. Nová akční adventura ponese název Lord of the Rings: Gollum a jak už název napovídá, vžijete se v ní do role Gluma. Příběh bude mapovat jeho život po získání prstene moci. Zaměří se ale na děj před událostmi knižní trilogie.

"V té postavě samotné už máte konflikt. Dva hlasy, které k vám neustále mluví. To je samo o sobě dobrým důvodem k tomu, aby ve hře byla důležitá rozhodnutí. Rozhodnutí Sméagola, nebo Gluma," popisuje ředitel studia Carsten Fichtelmann, jaký systém rozhodnutí ve hře najdeme. "Glum má příběh, který všichni známe z knih. Ale potom je tu dlouhé období ještě před nimi. To bude hlavním motivem naší hry. Budeme vyprávět o jeho osudech před tím, než se objevil v knize," pokračoval.

"Po určité době našeho vyjednávání nám bylo jasné, že vlastníci práv na Tolkienovo dílo si přejí, aby vzniklo něco více orientovaného na příběh, než jak tomu bylo v případě her, které vycházely v posledních letech." popisoval potom Fichtelmann vyjednávání o právech na použití Tolkienova díla. Dále také ujistil, že se jeho studio nebude snažit o přehnaně realistické zpracování a radši se zaměří na umělecký a osobitý styl. Vydání je zatím naplánované na rok 2021. Těšíte se na příběhy prstenem posedlého hobita?

Váš názor Další článek: State of Play v kostce: Sony ukázalo nadcházející projekty Playstationu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,