God of War mohlo mít i DLC, vedoucí vývoje měl ale příliš náročnou vizi

Severská výprava mohla dostat i rozšíření. Pohled Coryho Barloga byl ale až příliš ambiciózní, takže si na další kus příběhu musíme počkat až do druhého dílu.

Cory Barlog prozradil, že při práci na God of War měl několikrát v hlavě i myšlenku na vytvoření dodatečného obsahu k severskému přerodu božího bijce. Jenže všechna DLC, která napsal a vymyslel byla až příliš komplikovaná a na vývoj náročná. 

"Měli jsme nějaké zajímavé myšlenky, jenže bychom do nich museli investovat až příliš mnoho času a úsilí. Nechtěli jsme se pouštět do něčeho, co by bylo jako Left Behind, nebo First Light. Bylo by to prostě až příliš velké. Asi jako Lost Legacy u Uncharted," poznamenal Barlog. "Asi si musím přiznat, že mám problém se snižováním svých požadavků a pak se mi stává, že musím říct, že to nepůjde udělat," pokračoval.

Hlavní muž vývoje hry roku 2018 potom sám řekl, že i tak upřednostňuje práci na nových projektech před tvorbou dodatečného obsahu pro již vydané hry. Ostatně už dříve Barlog k DLC řekl, že God of War je nedostane, protože cílem vývojářů bylo dodat hru v hotové podobě bez toho, aby potřebovala ještě další doplňky. 

Doufejme, že jedním z nových projektů, na kterých bude Barlog pracovat bude také pokračování God of War, které nás pošle na válečnou stezku s bohy severské mytologie.

Váš názor Další článek: Podívejte se na návrhy a koncepty nové konzole The Mad Box

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,